FAQ i.v.m. het Corona virus

Wij kunnen enkel de maatregelen die de overheid ons oplegt respecteren, daarom raden wij ook iedereen aan om zoveel mogelijk binnen te blijven! Moest je toch met vragen over de maatregelen zitten, dan vind je meer info op de volgende website: https://www.info-coronavirus.be/nl/.

We bedoelen hier mee dat het niet door zal kunnen gaan op 25 april 2020, maar dit wil niet zeggen dat het niet meer door zal gaan in 2020. We zijn samen met de gemeente volop opzoek naar een nieuwe datum en hopen dat dit zo snel mogelijk bevestigd zal worden.

Jouw sponsoring zal ook uitgesteld worden naar de nieuwe datum. Stel dat je je sponsoring graag zou willen annuleren omdat de nieuwe datum voor jou te laat is, dan kan je ons altijd contacteren! We zullen de situatie dan verder met jou bespreken.

Wij staan momenteel in contact met al onze artiesten, we hebben hen gevraagd om de (mogelijks) nieuwe data vrij te houden. We kunnen ze natuurlijk pas vastleggen van zodra wij meer weten, maar we doen ons best om dezelfde line-up te behouden!

Dat kunnen we momenteel niet zeggen. We zijn aan het wachten op de gemeente, maar zij hebben momenteel dringendere zaken waar ze rekening mee moeten houden. Vanaf dat de nieuwe datum gekend is, zullen we deze doorsturen naar al onze sponsors en zal deze ook verschijnen in het Facebook evenement.

We zijn de opties hiervoor volop aan het bekijken. We hopen uiteraard van wel, maar dit zal grotendeels afhangen van de datum die we toegewezen krijgen. Als deze in de winter valt, is het uiteraard moeilijk om het festival openlucht te houden.

FAQ

Heide Live is een gratis festival in Heide-Kalmthout, er worden allerlei bands uitgenodigd en zij doen hun best om jou de avond van je leven te bezorgen. Dit jaar staan onder andere Katastroof en The Eggs op ons podium! 

De gehele line-up kan je hier vinden!

Simpel, de toegang is gratis! Je hoeft dus geen ticket te kopen om binnen te kunnen, zo kun je op de avond zelf nog beslissen of je al dan niet komt. 

Ja! Er zullen kraampjes met eten aanwezig zijn, dit zullen voornamelijk frietjes, hamburgers en hotdogs zijn. Niet gezond maar wel lekker (dat mag ook eens hé)!

Er zijn verschillende manieren om op ons evenement te geraken, zo kan je de fiets, de trein of de auto nemen. Er zal een fietsenstalling voorzien worden vlak naast de ingang van het evenement. Ons evenement is dichtbij het station van Heide, dus je kan ook makkelijk de trein nemen.  Op de parking van het station is er mogelijkheid om je auto te parkeren. 

 

Kom je met de wagen? Denk er dan aan dat je vooraf een BOB aanduid! 

Nee, er zal geen vestiaire aanwezig zijn. De reden hiervoor is dat deze de vorige jaren bijna niet gebruikt werd. Naargelang  het weer, kan deze beslissing altijd nog veranderen.

Dit jaar kunnen we met trots aankondigen dat Katastroof op ons podium zal staan! Maar ook Jan Mees & The timeless band, The Eggs, Pink Cadillac, DJ Bollekes en Mimuze zullen het beste van zichzelf geven! Voor meer info over al onze artiesten verwijzen we je door naar onze line-up

Iedereen! Ons doelpubliek zijn vooral volwassen mensen die graag nog eens een avondje komen swingen! Maar natuurlijk zijn ook de mensen die liever gewoon een pintje komen drinken welkom!

Wij hebben voor ieder wat wils! Aan de toog verkopen wij Duvel, Leffe, Pils, Cava, Witte wijn, Rosé en natuurlijk voor onze BOB’s ook allerlei frisdranken!